Dagje Uit 2019

Veel gezinnen die vaak noodgedwongen gebruik moeten maken van de diensten van de Voedselbank, Kledingbank en Speelgoedbank in Hoogeveen kunnen vaak geen leuke uitstapjes maken met de kinderen. Het komt in toenemende mate voor dat kinderen hierdoor in een sociaal isolement terechtkomen. Waar andere kinderen fijn met de ouders op vakantie kunnen of leuke uitstapje kunnen maken, is dat voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen totaal niet aan de orde.

“ Samen investeren in een leefbare Samenleving” is niet voor niets al zes jaar de slogan van Stichting Actief Samenleving en daarom wordt voor het vijfde jaar een dagje uit georganiseerd voor deze gezinnen. Even een dag met elkaar plezier maken in Attractiepark Drouwenerzand. Lekker genieten van alle leuke en spectaculaire attracties. Wie wil dat nou niet ? Tussen de middag heerlijk genieten van onbeperkt friet eten met lekkere snacks. Drinken zoveel als je wil.

Dankzij een donatie van € 3.080.- van het Nationaal Fonds Kinderhulp en een donatie van € 873.- van Bladt Charity is het mogelijk om zo’n leuk uitstapje te maken. Ook mede dankzij de korting die we hebben gekregen van Attractiepark Drouwenerzand. We zijn zoals ieder jaar onze donateurs en sponsoren zeer erkentelijk.

In de meivakantie, op donderdag 2 mei 2019 is het zover. Twee dubbeldekkerbussen van GEBO Tours zullen het gezelschap van maximaal 180 kinderen en volwassenen gaan vervoeren naar Attractiepark Drouwenerzand. We wensen nu alvast een bijzonder leuke dag en we hopen dat alle kinderen op 6 mei, als de scholen weer beginnen een mooi verhaal kunnen vertellen ober de belevenissen in Attractiepark Drouwenerzand.

Aanmelden kan vanaf vrijdag 12 april 2019. Op deze dag staat om 10.00 het aanmeldingsformulier online te staan op de website van Stichting Actief Samenleven. We werken met het principe vol=vol.

Mochten jullie worden uitgenodigd voor deze leuke dag, ontvang je hierover persoonlijk een e-mailbericht met de verdere details.

De leeftijdsgrens voor kinderen hebben we vastgesteld op tot en met 13 jaar.

Aanmeldformulier