Club van 120

Club van 1202019-08-12T11:54:38+00:00

Op onze website kunt u lezen welke evenementen en projecten door stichting Actief Samenleven worden georganiseerd. Veel van deze evenementen en projecten zijn bedoeld voor de zwakkeren in onze samenleving en in de breedste zin van het woord, voor kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Om deze evenementen en projecten goed te kunnen uitvoeren zijn financiële middelen nodig en aangezien de landelijke maar ook lokale overheid zich steeds verder terugtrekt, mede door forse bezuinigingen, is stichting Actief Samenleven genoodzaakt funding voor deze sympathieke evenementen en projecten te zoeken.

Daarom hebben we de Club van 120 opgezet en wij zouden ondernemers en particulieren willen oproepen om lid te worden van de Club van 120. Eenmaal per jaar vragen wij ondernemers en particuliere donateurs een financiële bijdrage te leveren van 120 euro. Een andere optie is om maandelijks €10.- te doneren.  Hiermee stelt u stichting Actief Samenleven in staat om alle projecten en evenementen uit te kunnen voeren. Ook zouden we deelnemende ondernemers graag willen betrekken bij ons project Connect.

Uiteraard leveren we graag tegenprestaties. Ieder voorjaar organiseert Actief Samenleven een groot aantal activiteiten waarvoor u als deelnemer van de Club van 120 van harte wordt uitgenodigd. Wat wordt er zoals door Actief Samenleven georganiseerd:

– Ieder voorjaar een netwerkbijeenkomst met een barbecue en twee toonaangevende sprekers.
– Een golftoernooi en clinic dicht in de buurt van onze thuisbasis van onze stichting, bij Golfclub Martensplek in Tiendeveen.
– Het Prinsjesdag ontbijt op 17 september 2013, ontbijten, netwerken en twee topsprekers van naam.

We vertellen u graag meer over het lidmaatschap.

Aanmelden