Aanmelden Dagje Uit 20202020-07-13T13:12:18+00:00

Dagje Uit Duinen Zathe 2020

Veel gezinnen die jammer genoeg gebruik moeten maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen kunnen vaak in de vakantieperiode geen leuke uitstapjes maken met de kinderen.

Het komt in toenemende mate voor dat kinderen hierdoor in een sociaal isolement terecht komen.

Waar andere kinderen fijn met de ouders op vakantie kunnen of leuke uitstapjes kunnen maken, is dat voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen totaal niet aan de orde. Ook zijn door de Corona crisis alle schoolreisjes komen te vervallen.

“Samen investeren in een leefbare samenleving “ is niet voor niets al 7 jaar de slogan van Stichting Actief Samenleven en daarom wordt voor zesde jaar een dagje uit georganiseerd voor deze gezinnen. Even een dag met elkaar plezier maken in het gezellige pretpark van Duinen Zathe in Appelscha. Lekker genieten van alle mooie en spectaculaire attracties. Wie wil dat nu niet ? De boterhammen blijven thuis. Alle gezinnen die mee gaan kunnen heerlijk en onbeperkt gaan genieten van een heerlijk bakje patat of een lekkere snack met drinken en ijsjes eten zoveel iedereen maar wil.

Dankzij een donatie van € 1.500.- van Nationaal Fonds Kinderhulp en een donatie van € 1.500.- van het P.A. van der Kooijfonds is het mogelijk om dit uitstapje te maken. Ook mede dankzij een forse korting die we per persoon hebben gekregen van de directie van Attractiepark Duinen Zathe. We zijn zoals ieder jaar onze donateurs en spondoren zeer erkentelijk.

Aanmeldformulier

Kind 1
Kind 1
Kind 2
Kind 1
Kind 2
Kind 3
Kind 1
Kind 2
Kind 3
Kind 4
Kind 1
Kind 2
Kind 3
Kind 4
Kind 5