Project Description

Update omtrent het kerst-bios evenement.

Uit respect voor alle mensen die werken in de zorg en te maken hebben met mensen die te maken hebben met Corona verschijnselen en kinderen, volwassenen en ouderen die ook te maken hebben met de gevolgen van de Corona pandemie, hebben wij als Stichting Actief Samenleven de beslissing genomen om ons 8e bios-kerstevenement op zaterdag 11 december 2021 niet door te laten gaan. Het risico om 120 tot 150 kinderen samen met de ouders is te groot te ontvangen in de foyer van Vue Cinema Hoogeveen is te groot. Dit besluit hebben we ook genomen uit bescherming van onze vrijwilligers en de medewerkers van Vue Cinema Hoogeveen. Als Stichting Actief Samenleven wensen we iedereen die te maken heeft, direct of indirect met de gevolgen van Corona veel sterkte toe.

 We begrijpen dat veel gezinnen en met name kinderen die zich hebben verheugd op een leuk uitstapje naar de bioscoop teleurgesteld zijn. Bij alle gezinnen die mee geweest zijn op dagje uit 2021 naar Attractiepark Hellendoorn op 22 juli 2021 valt binnenkort een envelop op de deurmat met daarin een hele leuke verrassing. Voor ieder kind van het gezin zit in de envelop een cadeauvoucher ter waarde van € 25.-. Deze kunnen worden ingewisseld voor een leuk december cadeau bij de webshop van V & D. Dankzij Nationaal Fonds Kinderhulp mogen we als Stichting Actief Samenleven al deze  gezinnen deze cadeauvouchers aanbieden.

 Als Stichting Actief Samenleven gaan we ons uiterste best doen om in April 2022 een leuke bioscoopmorgen te gaan organiseren, waar jullie natuurlijk weer van harte welkom zijn. Wie weet hebben we dan voor ieder gezin ook weer een leuke goed gevulde tas met overheerlijke boodschappen.

Vue Cinema Hoogeveen opent deuren voor arme gezinnen

Op 11 december 2021, voor het 8e keer opent Vue Cinema in Hoogeveen belangeloos de deuren voor het Bioscoop-Kerst evenement 2021. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd voor gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen of gezinnen die wel tot de minima behoren maar buiten de boot vallen als het gaat om allerlei regelingen en toeslagen.

Om je aan te kunnen melden voor deze gratis filmvoorstelling zul je nog even moeten wachten. De aanmeldpagina staat op 25 november om 10.00 online op onze website www.actiefsamenleven.nl

Alle gezinnen worden flink in de watten gelegd. Dit jaar zal de leuke film Seal Team worden vertoond. Een leuke spannende animatiefilm. Wie weet komt de kerstman in de pauze ook nog even een kijkje nemen ? Alle ouders kunnen in de pauze van de film genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en voor alle kinderen is er net als alle andere jaren limonade, dit wordt aangeboden door Vue Cinema Hoogeveen. Wie weet brengt de kerstman ook een grote voorraad oliebollen mee ?

Stichting Actief Samenleven gaat net als alle andere jaren haar uiterste best doen om alle gezinnen die aanwezig zijn bij de film Seal Team na afloop van de film een leuke verrassing mee te geven naar huis, die goed van pas kunnen komen in de dure december maand.