Project Description

Vue Cinema Hoogeveen opent deuren voor arme gezinnen

Op 11 december 2021, voor het 8e keer opent Vue Cinema in Hoogeveen belangeloos de deuren voor het Bioscoop-Kerst evenement 2021. Dit evenement wordt speciaal georganiseerd voor gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen of gezinnen die wel tot de minima behoren maar buiten de boot vallen als het gaat om allerlei regelingen en toeslagen.

Om je aan te kunnen melden voor deze gratis filmvoorstelling zul je nog even moeten wachten. De aanmeldpagina staat op 25 november om 10.00 online op onze website www.actiefsamenleven.nl

Alle gezinnen worden flink in de watten gelegd. Dit jaar zal de leuke film Seal Team worden vertoond. Een leuke spannende animatiefilm. Wie weet komt de kerstman in de pauze ook nog even een kijkje nemen ? Alle ouders kunnen in de pauze van de film genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en voor alle kinderen is er net als alle andere jaren limonade, dit wordt aangeboden door Vue Cinema Hoogeveen. Wie weet brengt de kerstman ook een grote voorraad oliebollen mee ?

Stichting Actief Samenleven gaat net als alle andere jaren haar uiterste best doen om alle gezinnen die aanwezig zijn bij de film Seal Team na afloop van de film een leuke verrassing mee te geven naar huis, die goed van pas kunnen komen in de dure december maand.