Project Description

In de gemeente Hoogeveen zijn veel initiatieven om (financieel) kwetsbare gezinnen een hart onder de riem te steken. Zo is er o.a. het jaarlijkse Bioscoopevenement van Stichting Actief Samenleven en de Sinterklaas-speelgoed-actie van Humanitas Zuid-Drenthe.

Dit jaar hebben alle vrijwilligersorganisaties de krachten gebundeld om op zaterdag 24 november een Bioscoop- en Sinterklaasevenement te organiseren. Bij de organisatie van dit evenement zijn Stichting Actief Samenleven, Humanitas Zuid-Drenthe, Stichting Leergeld, Stichting One, het Diaconaal Platform, de Voedsel-, Kleding- en Speelgoedbank “Robin Hood” betrokken.

Voor wie ? Het Bioscoop en Sinterklaasevenement is speciaal bedoeld voor (financieel) kwetsbare gezinnen die cliënt zijn bij de voedselbank, kledingbank en speelgoedbank in de gemeente Hoogeveen. Ook gezinnen die op een andere manier met hulpverlening in het gezin te maken hebben kunnen zich aanmelden voor dit leuke evenement.

Al 6 jaar op rij stelt de Vue Cinema Hoogeveen belangeloos een aantal zalen beschikbaar om een leuke familiefilm voor de gezinnen te presenteren.

Met trots kunnen we vertellen dat de nieuwe film Sinterklaas en de vlucht door de lucht zal worden vertoond. Een film die pas onlangs in première is gegaan. De inloop is vanaf 10.00 uur en de film begint om 10.30 uur. In de pauze is er voor alle gezinnen een lekkere consumptie en onder voorbehoud van een donatie zijn er ook weer heerlijke oliebollen voor alle gasten aanwezig.

Na afloop wacht alle gezinnen nog een fantastische verrassing. Misschien hebben de Sint en een aantal zwarte pieten nog even tijd om langs te komen.