Project Description

Op zaterdag 12 december 2015 is het dan weer zover. Voor het 3e jaar op rij organiseert Stichting Actief Samenleven het jaarlijkse Bioscoopevenement.

Dit leuke evenement wordt speciaal georganiseerd voor de gezinnen die cliënt zijn bij de Voedselbank Hoogeveen en/of de Kledingbank Hoogeveen. Dit zijn twee belangrijke organisaties die ook ten alle tijde klaar staan voor de mensen die in een moeilijke financiële situatie verkeren.

In samenwerking met de JT Bioscoop in Hoogeveen en Stichting Actief Samenleven bieden we alle gezinnen die gebruik maken van de diensten van de Voedselbank en de Kledingbank in Hoogeveen een leuke en gezellige zaterdagmorgen aan.

We zijn trots dat we alle kinderen en ouders een leuke familiefilm kunnen aanbieden. De keuze voor een film is dit jaar geworden Wiplala, een leuke familiefilm voor kinderen tot ongeveer 14 jaar. De film is gebaseerd op een boek die geschreven is door Annie M.G. Schmidt.

De inloop van deze morgen is van 10.00 tot 10.30. Om 10.30 zal de filmvoorstelling beginnen. In de pauze van de film wordt iedereen een kop koffie of thee aangeboden en voor de kinderen is een glas fris. Traditioneel is er voor iedere bezoeker ook wat lekkers bij de koffie, thee of fris.

Jullie kunnen je binnenkort opgeven door op de onderstaande foto (binnenkort geplaatst)  te klikken en we zien graag het aanmeldformulier tegemoet zodat we weten hoeveel gasten we kunnen verwachten.