Project Description

Eindelijk is het weer zover. Voor het vierde jaar op rij organiseert Stichting Actief Samenleven weer het Bioscoopevenement. Wanneer? Zaterdag, 10 december 2016.

Dit leuke evenement wordt speciaal georganiseerd voor gezinnen die (helaas) gebruik moeten maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen. Dit zijn twee hele belangrijke organisaties die ook ten alle tijde klaar staan voor mensen die in een moeilijke financiële situatie verkeren.

In samenwerking met Vue Cinema in Hoogeveen biedt Stichting Actief Samenleven alle gezinnen die gebruik maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank een leuke en gezellige zaterdagmorgen aan.

We zijn trots dat we alle kinderen en ouders een leuke film kunnen aanbieden. De keuze voor een film is dit jaar geworden Mees Kees op de planken. Een leuke familiefilm voor kinderen tot ongeveer 14 jaar. Als we de recensies mogen geloven is deze film het beste deel uit de filmreeks van Mees Kees. Vooral hoofdrolspeelster Sanne Wallis de Vries steelt de show.

Op zaterdagmorgen, 10 december a.s. is de inloop vanaf 10.00. Dan gaan de deuren open van Vue Cinema. Om 10.30 zal de film beginnen. In de pauze is er voor iedereen een lekkere beker chocolademelk en ook hebben we gezorgd voor lekkere oliebollen.

Wel is het noodzakelijk dat jullie je aanmelden voor deze film. Aanmelden kan vanaf aanstaande maandag 14 november, je hoeft alleen maar op de onderstaande foto te klikken en dan kom je op de aanmeldpagina. Vul deze helemaal in dus ook een juist e-mailadres en klik op verzend. Vol = Vol. Mocht je worden uitgenodigd ontvang je van ons een uitnodiging via hetzelfde mailadres.