Project Description

December 2017. Het is weer zover. Voor het 5e jaar organiseert Stichting Actief Samenleven het jaarlijkse Bioscoopevenement. Wanneer ? Zaterdag 9 december 2017.

Dit leuke evenement wordt al weer voor het 5e jaar speciaal georganiseerd voor gezinnen die (helaas) gebruik moeten of mogen maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen. Dit zijn dan ook twee hele belangrijke organisaties die ook ten alle tijde klaar staan voor mensen die in een moeilijke financiële situatie verkeren.

In samenwerking met Vue Cinema in Hoogeveen biedt Stichting Actief Samenleven alle gezinnen die gebruik maken van de diensten van de Kledingbank en Voedselbank een leuke en gezellige zaterdagmorgen aan.

Net als alle jaren zijn we trots dat we alle kinderen en ouders een leuke recente film kunnen aanbieden. De keuze voor de film is dit jaar geworden Big Foot Junior. Een leuke animatiefilm die in juni 2017 in de bioscopen is gaan draaien met hele lovende recensies.

Op zaterdagmorgen, 9 december 2017 is de inloop vanaf 10.00. Dan gaan de deuren open van Vue Cinema. Om 10.30 zal de film gaan beginnen. In de pauze staat er voor iedereen wat drinken klaar en wie weer is er ook voor iedereen een lekkernij.

Wel is het noodzakelijk dat de gezinnen zich aanmelden voor deze gezellige ochtend. Aanmelden kan tot en met 29 november. Aanmelden is heel makkelijk. Klik op de foto op de hoofdpagina van deze website of op de foto op deze pagina  en dan kom je direct bij het aanmeldformulier. Vul deze snel volledig in met een juist e-mailadres en klik op verzend. Vol = Vol. Mocht je worden uitgenodigd ontvang je van ons een bevestiging via het opgegeven mailadres.