Project Description

Op 14 december 2013 gaan we een bezoek brengen aan de JT Bioscoop in Hoogeveen.

De JT Bioscoop in Hoogeveen stelt belangeloos de grootste zaal beschikbaar en op deze manier kunnen we maar liefst 180 personen uitnodigen om in de dure December maand een familiefilm te gaan bekijken.

Dit evenement vindt plaats op 14 december en de gasten zijn vanaf 10.30 uur van harte welkom in de bioscoop en de film begint om 11.00 uur.

In de pauze wordt iedereen getrakteerd op een gratis kopje koffie met iets lekker en voor alle kinderen is er ook een frisdrankje met nog een kleine verrassing.

11 December 2013 komt de nieuwste film van Mees Kees uit met de titel Mees Kees op kamp. Alle bezoekers die voor dit evenement worden uitgenodigd kunnen de meest recente film van Mees Kees gaan bekijken.

Geïnteresseerden die graag deze film op 14 December a.s. willen bekijken kunnen zich opgeven bij de Voedselbank, Kledingbank of via het SSW Hoogeveen.

Alle genodigden ontvangen dan rond 1 december 2013 een uitnodiging via stichting Actief Samenleven en we hopen dat alle gasten heel erg gaan genieten van deze mooie familiefilm om op deze manier alvast in de kerststemming te komen.