Project Description

Circus Fantasia 2022

Hooggeëerd publiek. Op deze manier worden de gasten van Stichting Actief Samenleven op vrijdag 7 oktober, Nationale Ouderen Dag 2022 en zaterdag 8 oktober welkom geheten in de markante en vrolijke circustent van Circus Fantasia.

In 2019 en 2021 stond ook al de circustent prominent op Markt in Hoogeveen en op één dag werden maar liefst drie voorstellingen gegeven.

Op vrijdag 7 oktober 2022 worden er weer drie prachtige voorstellingen gegeven van ongeveer een uur, deze voorstellingen zijn speciaal bedoeld voor bewoners en begeleiders van alle verzorgingstehuizen binnen de Gemeente Hoogeveen en deelnemers van allerlei oudereninitiatieven zijn ook van harte welkom bij een van de drie voorstellingen. Cliënten van thuiszorgorganisaties zijn ook van harte welkom.  De circustent heeft 140 normale zitplaatsen en ook zijn er 30 rolstoelplaatsen beschikbaar.

Op zaterdag 8 oktober 2022, en dit voor Stichting Actief Samenleven ook nieuw, worden er ook drie voorstellingen gegeven, deze zijn bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking en hier geldt ook dat er 140 normale zitplaatsen zijn en plaats voor 30 rolstoelen.

Circus Fantasia is een kleinschalig rondreizend circus. De circusvoorstellingen zijn speciaal gericht op ouderen en mensen met een verstandelijke beperking bevatten herkenbare muziek, kleinschalige acts en kleurrijke kostuums. De nostalgische sfeer en de mix van circus, theater en muziek nemen de mensen mee naar terug in de tijd. Gezellige orgelmuziek naken de trip down memory lane compleet.

De tijden van de voorstellingen zijn:

  • 11.00
  • 13.30
  • 15.30

Aanmelden vanaf woensdag 7 september 2022 via de website van Stichting Actief Samenleven. Voor bewoners van verzorgingstehuizen en deelnemers van oudereninitiatieven kan dit uitsluitend via een vast contactpersoon van deze organisaties. Cliënten van allerlei thuiszorgorganisaties kunnen zich ook vanaf 7 september 2022 aanmelden via de website.

Het vervoer dient u zelf te regelen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met Stichting Actief Samenleven, 0528-711304. We hebben een aantal 8 persoons bussen achter de hand met vrijwillige chauffeurs.

De entree van Cirxus + Actieve Zorg is gratis. Deze twee dagen worden mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo en Dr. J.C. Vaillant fonds.

Individuele aanmelding:

Voorkeur dag: *
Voorkeur voorstelling: *
Voorkeur voorstelling: *
Vervoer ( bij ja wordt er contact opgenomen)
Uw inzending is verzonden!
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens.

Groepsaanmelding:

Voorkeur voorstelling: *
Vervoer ( bij ja wordt er contact opgenomen)
Uw inzending is verzonden!
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog eens.

Deze Circus Fantasia 2022 mogelijk gemaakt door:

vaillantfonds-LVC