Project Description

Circus evenement voor ouderen

Hoog geëerd publiek. Op deze manier worden de gasten van Stichting Actief Samenleven op 1 oktober, Nationale Ouderen Dag 2021 welkom geheten in de markante blauw gele circustent.

Op deze dag heeft Actief samenleven de tenten opgeslagen op de Markt in Hoogeveen. Het circus evenement richt zich specifiek op ouderen die woonachtig zijn in verzorgingstehuizen binnen de Gemeente Hoogeveen. Ook kunnen deelnemers aan oudereninitiatieven zich aanmelden voor één van de drie voorstellingen. Cliënten van thuiszorgorganisaties zijn ook van harte welkom. Voor alle drie doelgroepen hanteren we een leeftijdsgrens van 70+.

Het circus is een rondreizend circus. De circusvoorstellingen, speciaal gericht op ouderen bevatten herkenbare muziek, kleinschalige acts en kleurrijke kostuums. De nostalgische sfeer en de mix van circus, theater en muziek nemen de bezoekers mee terug in de tijd. Gezellige orgelmuziek maken de trip down memory lane compleet.

Er worden op 1 oktober 3 voorstellingen gegeven:

  • 11:00
  • 13:30
  • 15:30

Per voorstelling is er plaats voor 140 bezoekers. Er ruimte voor 30 bezoekers die gebruik maken van een rolstoel.

Aanmelden kan vanaf 1 september a.s. Aanmelden Voor bewoners van verzorgingstehuizen en deelnemers van ouderen initiatieven kan dit uitsluitend via de contactpersonen van deze organisaties.

Cliënten van thuiszorgorganisaties kunnen zich vanaf 1 september a.s. aanmelden via de website of telefonisch via 0528-711304.

Alle bezoekers dienen gevaccineerd te zijn. Hierop kan worden gecontroleerd !

Het vervoer dient u zelf te regelen. Mocht dit niet lukken, neem contact op met Stichting Actief Samenleven, 0528-711304. Actief Samenleven heeft 1 oktober a.s. 5 9-persoons bussen ter beschikking dankzij Garage Wemmenhove in Zuidwolde en Autoverhuur Hoogeveen.

De entree van het circus evenement is gratis. Het circus wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo

Voor meer informatie, kijk op www.actiefsamenleven.nl