Project Description

Circus + Actieve Zorg 2023

Hooggeëerd publiek. Op deze manier worden de gasten van Stichting Actief Samenleven op vrijdag 6 oktober, Nationale Ouderen Dag 2022 en zaterdag 7 oktober welkom geheten door circusdirecteur Sander in de markante en vrolijke circustent van Circus Salto.

In 2019, 2021 en 2022  stond ook al de circustent prominent op Markt in Hoogeveen en op één dag werden maar liefst drie voorstellingen gegeven.

Op vrijdag 6 oktober 2023 worden er weer drie prachtige voorstellingen gegeven van ongeveer een uur, deze voorstellingen zijn speciaal bedoeld voor bewoners en begeleiders van alle verzorgingstehuizen binnen de Gemeente Hoogeveen en deelnemers van allerlei oudereninitiatieven zijn ook van harte welkom bij een van de drie voorstellingen. Cliënten van thuiszorgorganisaties zijn ook van harte welkom.  De circustent heeft 140 normale zitplaatsen en ook zijn er 30 rolstoelplaatsen beschikbaar.

Op zaterdag 7 oktober 2023, en dit is voor Stichting Actief Samenleven het tweede jaar, worden er ook drie voorstellingen gegeven, deze zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en hier geldt ook dat er 140 normale zitplaatsen zijn en plaats voor 30 rolstoelen.

Circus + Actieve Zorg is een kleinschalig rondreizend circus. De circusvoorstellingen zijn speciaal gericht op ouderen en mensen met een verstandelijke beperking bevatten herkenbare muziek, kleinschalige acts en kleurrijke kostuums. De nostalgische sfeer en de mix van circus, theater en muziek nemen de mensen mee naar terug in de tijd. Gezellige orgelmuziek naken de trip down memory lane compleet.

De tijden van de voorstellingen zijn:

  • 11.00
  • 13.30
  • 15.30

Aanmelden vanaf vrijdag 1 september 2023 via de website van Stichting Actief Samenleven. Voor bewoners van verzorgingstehuizen en deelnemers van oudereninitiatieven kan dit uitsluitend via een vast contactpersoon van deze organisaties. Cliënten van allerlei thuiszorgorganisaties kunnen zich ook vanaf 1 september 2023 aanmelden via de website.

Het vervoer dient u zelf te regelen. Mocht dit niet lukken, neem dan contact op met Stichting Actief Samenleven, 0528-711304. We hebben een aantal 8 persoons bussen achter de hand met vrijwillige chauffeurs. De entree van Circus + Actieve Zorg is gratis. Deze twee dagen worden mogelijk gemaakt door het Dr. J.C. Vaillant fonds die een prachtige donatie heeft gegeven om deze twee onvergetelijke dagen mogelijk te maken.

Circus Salto 2023 wordt mogelijk gemaakt door:

vaillantfonds-LVC

Individuele aanmelding

Klik hier voor de individuele aanmelding

Groepsaanmelding

Klik hier voor de groepsaanmelding