Project Description

Veel gezinnen die jammer genoeg gebruik moeten maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen kunnen vaak geen leuke uitstapjes maken met de kinderen. Het komt in toenemende mate voor dat kinderen hierdoor in een sociaal isolement terechtkomen. Waar andere kinderen fijn met de ouders op vakantie kunnen of leuke uitstapjes kunnen maken is dat voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen totaal niet aan de orde.

“Samen investeren in een leefbare samenleving” is niet voor niets al vier jaar de slogan van Stichting Actief Samenleven en daarom wordt er een leuk dagje uit georganiseerd voor deze gezinnen. Even met elkaar een dag plezier maken in Pretpark Duinen Zathe in het mooie Appelscha. Lekker genieten van alle leuke en spectaculaire attracties. Wie wil dat nou niet? Ook kunnen alle gezinnen heerlijk genieten van voldoende lekker eten en drinken. Alles is all inclusive!

Dankzij een donatie van bijna €2.000.- van Nationaal Fonds Kinderhulp en een donatie van €900.- van Bladt Charity is het mogelijk om zo’n leuk uitstapje te maken. Ook mede dankzij de forse korting die we per persoon  hebben gekregen van de directie van Pretpark Duinen Zathe. We zijn zoals ieder jaar onze donateurs en sponsoren zeer erkentelijk !

Zaterdag 2 september 2017 is het zover. Twee grote dubbeldekker bussen van GEBO zullen het gezelschap gaan vervoeren naar Appelscha. We wensen iedereen een bijzonder leuke dag en we hopen dat ook deze kinderen op 4 september, als de scholen weer beginnen, een mooi verhaal kunnen vertellen over de belevenissen in Pretpark Duinen Zathe.

Aanmelden kan v.a. 1 augustus 2017. Op deze dag komt het aanmeldingsformulier online te staan.