Project Description

Veel gezinnen die jammer genoeg gebruik moeten maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen kunnen vaak geen leuk uitstapje maken met de kinderen. Het komt in toenemende mate voor dat kinderen hierdoor in een sociaal isolement terecht komen. Waar andere kinderen fijn met de ouders op vakantie kunnen of leuke uitstapjes kunnen maken is dat vaak voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen totaal niet aan de orde.

“Samen investeren in een leefbare samenleving” is niet voor niets al drie jaar de slogan van Stichting Actief Samenleven en daarom wordt er een leuk dagje uit georganiseerd voor deze gezinnen. Even met elkaar een dag plezier maken in Avonturenpark Hellendoorn. Lekker genieten van alle leuke en spectaculaire attracties. Wie wil dat nu niet?

Dankzij een donatie van €1.500.- van Stichting Bladt Charity, een donatie van €3.000.- van het Fonds ING Bank en een geldbedrag van €450.- van Golfbaan Martensplek is het mogelijk om zo’n leuk uitstapje te organiseren. Zaterdag 7 mei 2016 is het zover. Twee grote dubbeldekker bussen van GEBO Tours zullen het hele gezelschap gaan vervoeren naar Avonturenpark Hellendoorn. We wensen iedereen een bijzondere leuke dag en we hopen dat ook deze kinderen op 9 mei, als de scholen weer beginnen een mooi verhaal kunnen vertellen over de belevenissen in Avonturenpark Hellendoorn.

Klik nu snel op het logo van de achtbaan en geef je gauw op, vul alle gegevens in en stuur ons het aanmeldformulier toe en je ontvangt een week voor vertrek een mail met alle benodigde informatie. Wees er wel snel bij want vol=vol.