Project Description

Dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn

Het worden er steeds meer en meer. Gezinnen die door allerlei omstandigheden jammer genoeg gebruik moeten maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen en kunnen hierdoor vaak ook in de vakantieperiode geen leuke uitstapjes maken met de kinderen.

In toenemende mate komt het voor dat kinderen hierdoor in een sociaal isolement terecht komen !

Waar andere kinderen fijn met de ouders op vakantie kunnen of leuke uitstapjes kunnen maken, is dat voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen niet vanzelfsprekend.  In de laatste anderhalf jaar zijn door de Corona crisis ook vrijwel alle schoolreisjes niet doorgegaan.

“ Samen investeren in een leefbare Samenleving “ is niet voor niets al acht jaar de slogan van Stichting Actief Samenleven. Daarom wordt voor het 7e jaar een dagje uit georganiseerd speciaal voor gezinnen die gebruik moeten maken van de Voedselbank en Kledingbank. Even met elkaar de zorgen vergeten maar een dagje plezier maken in Avonturenpark Hellendoorn. Genieten van alle mooie en spectaculaire attracties. Wie wil dit nu niet ? De boterhammen blijven thuis. Alle deelnemers krijgen bij het instappen van de bussen een heerlijk ontbijtpakket. Tussen de middag krijgen alle deelnemers friet aangeboden met een lekkere snack en een ijsje.

Zo’n dag organiseren voor maar liefst 180 deelnemers kost veel geld. We zijn dan ook dankbaar dat Stichting Pieter Arie van der Kooijfonds een donatie heeft gedaan van maar liefst € 2.500.-. Ook zal er nog een aanvraag voor een donatie worden ingediend bij Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit fonds steunt Stichting Actief Samenleven al jaren zeer trouw.

Gelukkig zijn alle attractieparken weer geopend. Op donderdag 22 juli 2021 is het gelukkig weer zo ver. Twee dubbeldekker bussen van GEBO zullen het gezelschap gaan vervoeren naar Avonturenpark Hellendoorn. We wensen nu alvast iedereen een leuke dag in Avonturenpark Hellendoorn.

Aanmelden kan vanaf vrijdag 2 juli 2021. Op deze dag komt het aanmeldformulier vanaf 10.00 online op de website te staan van Stichting Actief Samenleven. We werken met het principe Vol = Vol.  Gezinnen die zich aanmelden en nog niet eerder mee zijn geweest hebben voorrang. Mochten jullie worden uitgenodigd ontvang je hierover een persoonlijk e-mailbericht met verdere details. Vermeld daarom wel een geldig en goedwerkend e-mailadres op het aanmeldformulier.