Project Description

Dagje Uit naar Attractiepark Slagharen 2022

Een lach van een kind, daar doen we het voor. Deze kop stond boven een pagina groot artikel in de Hoogeveensche Courant van 16 juli 2021.  Daarom organiseert Stichting Actief Samenleven voor het 8e jaar het jaarlijkse dagje uit naar een pretpark.

Kinderen die opgroeien in financieel kwetsbare gezinnen, het worden er steeds meer. Veel kinderen die niet mee kunnen doen in onze maatschappij. Kinderen die er niet bij horen en hierdoor soms in een sociaal isolement terecht komen.

Waar andere kinderen in de zomervakantie heerlijk met de ouders op vakantie gaan is dit voor andere kinderen niet weggelegd.  Schoolreisjes die de afgelopen twee jaar door de Corona crisis niet door zijn gegaan.

Samen investeren in een leefbare Samenleving is al 9 jaar de slogan van Stichting Actief Samenleven. Daarom organiseren we voor de 8e keer ons jaarlijkse dagje uit voor ouders en kinderen die gebruik moeten maken dan de diensten van de Voedselbank en Kledingbank. Even met elkaar een dagje onbezorgd pret maken in Attractiepark Slagharen en samen herinneringen maken. Samen genieten van de meest spectaculaire attracties. Wie wil dit nu niet ?

In de zomervakantie 2022 is het weer zover. Op donderdag 25 augustus 2022 staan de twee grote dubbeldekker bussen van Lanting Reizen weer te wachten op het stationsplein in Hoogeveen.

Het enige wat jullie hoeven mee te name is een goed humeur. De boterhammen blijven thuis en bij het instappen van de bus krijgt iedereen een ontbijtpakket. Tussen de middag is er voor iedereen een lekker bakje friet, een snack en pakje drinken.

Opgeven voor deze dag is mogelijk vanaf 3 augustus 2022. Op deze dag staat het aanmeldformulier online op de website van Stichting Actief Samenleven. Meld je daarom snel aan want we werken vanuit het principe vol=vol.  Gezinnen die nog niet eerder mee zijn geweest krijgen voorrang. Mochten jullie worden uitgenodigd ontvang je een e-mail met alle relevante informatie over deze dag. Vermeld daarom wel op het aanmeldformulier een geldig en goed werkend e-mailadres.