Project Description

Dagje Uit naar Pretpark Duinen Zathe 2023

Naar deze dag wordt altijd lang naar uitgekeken. Het jaarlijks dagje uit naar een leuk pretpark met Stichting Actief Samenleven.

Een gulle lach van een kind, daar doen we het voor. Deze kop stond boven een groot artikel in de Hoogeveensche Courant. Stichting Actief Samenleven organiseert al weer voor het 9e jaar een dagje uit naar een pretpark. Dit jaar gaan we naar Pretpark Duinen Zathe in Appelscha.

Kinderen die opgroeien in financieel kwetsbare gezinnen, het worden er steeds meer. De aanvragen voor hulp van de Voedselbank nemen nog steeds meer toe. Veel kinderen die niet mee kunnen doen in onze maatschappij. Kinderen die er niet bij horen en hierdoor soms in een sociaal isolement terecht komen.

Samen investeren in een leefbare samenleving is al 10 jaar de slogan van Stichting Actief Samenleven. Daarom organiseren we voor het 9e jaar ons jaarlijkse dagje uit voor ouders en kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank en kledingbank in Hoogeveen. Even met elkaar een dag onbezorgd pret maken in Pretpark Duinen Zathe. Samen genieten van alle attracties. Wie wil dit nu niet ?

In de zomervakantie 2023 is het weer zover. Op donderdag 27 juli 2023 staan de twee grote dubbeldekker bussen van GEBO Tours weer te wachten op het Stationsplein in Hoogeveen.

Het enige wat jullie mee hoeven te nemen in een goed humeur. De boterhammen blijven thuis vandaag. Genieten van onbeperkt eten en drinken, net zoveel als je zelf op kunt. Wat een heerlijk vooruitzicht.

Opgeven voor deze dag is mogelijk vanaf 6 juli 2023. Op deze dag staat het aanmeldformulier online op de website van Stichting Actief Samenleven. Meld je daarom snel aan want we werken met het principe vol=vol. Gezinnen die zich aanmelden en nog niet eerder mee zijn geweest krijgen voorrang.

Mochten jullie worden uitgenodigd ontvang je een e-mail met alle relevante informatie over deze dag. Vermeld daarom wel op het aanmeldformulier een geldig en goedwerkend e-mailadres. Dat voorkomt extra werk.

Het jaarlijkse Dagje Uit 2023 naar Pretpark Duinenzathe in Appelscha wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de C & W de Boer Stichting en een gedeelte van de opbrengst van de Pokerrun 2023. Dit is de 10e editie van de jaarlijkse Pokerrun en aangezien Stichting Actief Samenleven ook 10 jaar bestaat heeft de organisatie van de Pokerrun besloten dat er ook een gedeelte van de opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Actief Samenleven. In 2019 mocht Actief Samenleven ook al een bedrag van € 6.500.- in ontvangst nemen.