Project Description

Veel gezinnen die jammer genoeg gebruik moeten maken van de diensten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen kunnen vaak geen leuke uitstapjes maken met de kinderen. Het komt in toenemende mate voor dat kinderen hierdoor in een sociaal isolement terechtkomen. Waar andere kinderen fijn met de ouders op vakantie kunnen of leuke uitstapjes kunnen maken, is dat voor kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen totaal niet aan de orde.

“Samen investeren in een leefbare samenleving” is niet voor niets al vijf jaar de slogan van Stichting Actief Samenleven en daarom wordt er voor het vierde jaar een dagje uit georganiseerd voor deze gezinnen. Even een dag met elkaar plezier maken in Attractiepark Slagharen. Lekker genieten van alle leuke en spectaculaire attracties. Wie wil dat nou niet? Ook kunnen alle gezinnen tussen de middag lekker genieten van een bakje patat, een lekker snack en een pakje drinken.

Dankzij een donatie van bijna €3.100.- van Nationaal Fonds Kinderhulp en een donatie van €1.000.- van Stichting Bladt Charity is het mogelijk om zo’n leuk uitstapje te maken. Ook mede dankzij een forse korting die we per persoon hebben gekregen van de directie van Attractiepark Slagharen. We zijn zoals ieder jaar onze donateurs en sponsoren zeer erkentelijk!

In de meivakantie, op donderdag, 3 mei a.s. is het zover. Twee dubbeldekker bussen van GEBO Tours zullen het gezelschap gaan vervoeren naar Attractiepark Slagharen. We wensen nu al alvast iedereen een bijzonder leuke dag en we hopen dat alle kinderen op 7 mei, als de scholen weer beginnen een mooi verhaal kunnen vertellen over de belevenissen in Attractiepark Slagharen.

Aanmelden kan vanaf donderdag 29 maart 2018. Op deze dag komt het aanmeldingsformulier vanaf 10.00 uur online op deze website te staan. We werken met het principe Vol = Vol. Gezinnen die zich aanmelden en nog niet eerder mee zijn geweest met een Dagje Uit hebben voorrang. Mochten jullie worden uitgenodigd, ontvang je hierover persoonlijk een e-mailbericht met verdere details.

Aanmelden is nog mogelijk maar deze komen op de reservelijst. Momenteel zijn de 180 beschikbare plaatsen in de bus allemaal gereserveerd!!