Project Description

In samenwerking met het Nationaal Fonds Kinderhulp mogen we maar liefst 50 gratis toegangskaarten gaan weggeven voor Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek en ook 50 gratis toegangskaarten voor Wildlands in Emmen.

Wie komt er in aanmerking voor deze vrijkaarten?

We zouden graag deze gratis toegangskaarten willen weggeven aan gezinnen voor wie het financieel gezien erg moeilijk is om eens een dag uit te gaan naar een dierentuin.

Daarom zult u er even wat moeite voor moeten doen. Vertel ons via het speciale aanmeldformulier waarom jij vind dat jij met jouw gezin gratis toegangskaarten verdient?

We organiseren al best veel voor de cliënten van de Voedselbank en Kledingbank in Hoogeveen en daarom kunnen deze gezinnen zich deze keer NIET aanmelden voor deze actie.

Heb jij het als gezin ook moeilijk om rond te komen of ben je door welke omstandigheden dan ook in de financiële problemen geraakt en kun je daarom je geen leuk uitstapje met je kinderen veroorloven, meld je dan aan via onze website en misschien kom je wel in aanmerking voor maximaal 4 gratis toegangskaarten voor de Beekse Bergen of Wildlands

Er zijn best veel gezinnen die nét overal buiten de boot vallen. Ze kunnen niet terecht bij de Voedselbank of de Kledingbank in Hoogeveen. Komen niet aanmerking voor kwijtschelding van de Gemeentelijke Belastingen of allerlei aantrekkelijke minimaregelingen. Graag zouden we dit keer eens deze gezinnen een leuke dag willen bezorgen in Safaripark de Beekse Bergen of in Wildlands

Klik op het logo van Nationaal Fonds Kinderhulp en vul het formulier volledig in en vertel ons jouw motivatie en stuur ons het formulier. Aanmelden is mogelijk tot en met Donderdag 15 juni 2017.

We vertrouwen erop dat je een eerlijke motivatie aan ons vertelt en waarom jij vind dat je eens kans moet krijgen op maximaal 4 gratis toegangskaarten voor één van beide dierentuinen.

Als bestuur van Stichting Actief Samenleven beslissen we niet over de toewijzing van de beschikbare kaarten. We hebben 2 mensen bereid gevonden om de motivaties te lezen en daarna te beslissen wie maximaal 4 kaarten per gezin gaat ontvangen. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.