Project Description

4 Februari 2016  is het zover. De eerste netwerkbijeenkomst van Stichting Actief Samenleven.

Twee keer per jaar organiseert Stichting Actief Samenleven een netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor relaties, sponsors en bestaande leden van de Club van 120, een initiatief van deze actieve stichting en deze leden van de Club van 120 doneren jaarlijks een bedrag van 120.-. euro. Dit bedrag wordt door de stichting weer ingezet om nieuwe projecten en evenementen te organiseren, met name bedoeld voor kinderen, volwassenen en ouderen in een kwetsbare of eenzame situatie.

Ook komt Stichting Actief Samenleven graag in contact met nieuwe leden voor de Club van 120 en daarom organiseert Actief Samenleven twee keer per jaar een netwerkbijeenkomst. De eerstvolgende bijeenkomst zal plaatsvinden op Donderdag 4 februari 2016. De inloop in vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur volgt een korte inleiding. Om 20.15 uur zal Roelof Luinge een lezing verzorgen en van 20.00 tot 22.00 is er voldoende tijd om te netwerken en nieuwe mensen te leren kennen. De netwerkbijeenkomst wordt gehouden in de businessruimte van v.v. Hoogeveen op het Bentinckspark. Voor een hapje en drankje wordt vanzelfsprekend voor gezorgd.

Het thema van deze eerste netwerkbijeenkomst is Leiderschap en we zijn zeer verheugd dat onze gastspreker voor deze bijeenkomst, Roelof Luinge bereid is om lezing te houden over Leiderschap. Roelof Luinge debuteerde in 1983 als scheidsrechter in de eredivisie. Roelof heeft ruim 845 wedstrijden in het betaald voetbal gefloten en is hiermee de meest ervaren scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. In het seizoen 2005/2006, 2008/2009 en 2009/2010 werd hij uitgeroepen tot beste scheidsrechter van de eredivisie.

Als er iemand een leuk, vlot en boeiend verhaal kan vertellen over Leiderschap is het wel Roelof Luinge.