Project Description

Wat is uw lang gekoesterde wens?
Heeft u nog altijd die ene hartenwens? Is er iets wat u altijd al eens heeft willen doen maar waar u nog nooit aan toegekomen bent? Nog één keer die vriend of vriendin van vroeger bezoeken? Terug naar de plek waar u bent geboren en opgegroeid? Heeft u nog nooit een keer in een vliegtuig gezeten en wilt u dat eens proberen ? Of wat dacht u van een parachutesprong? Misschien verlangt u wel gewoon naar een leuk uitstapje?

Voor wie?
Heeft u steeds minder contacten in uw omgeving en wordt uw netwerk steeds kleiner? Bent u vaker alleen dan u zou willen? Heeft u het geld niet om een leuk uitstapje te maken? Bent u niet meer zo mobiel of kent u niemand die met u mee kan of u kan helpen? Dan is deze actie voor u bedoeld. Kortom: u heeft er nu wel de mogelijkheden voor om uw lang gekoesterde wens ten uitvoer te brengen maar niet de mogelijkheden. Deze actie is bedoeld voor senioren vanaf 70 jaar die nog eens een lang gekoesterde wens in vervulling willen laten gaan. Dit is dé kans.  Stichting Actief Samenleven gaat u daar bij helpen!

U vertelt ons over uw hartenwens en wij gaan proberen om deze wens in vervulling te laten gaan. In samenwerking met SWW Hoogeveen en een aantal thuiszorgorganisaties horen we graag wat uw wens is. Stichting Actief Samenleven heeft passie voor de medemens en maakt uw wens graag mogelijk.

Wanneer?
Tijdens de Ouderen4daagse 201 op 6, 7 en 8 oktober 2017 zullen voor zo ver mogelijk alle wensen in vervulling gaan. De derde editie van de Ouderen4daagse zal op maandagmiddag, 9 oktober worden afgesloten met een gezellige middag bij het Alfa College in Hoogeveen, voor u als deelnemer en voor de vrijwilligers die helpen wensen mogelijk te maken.

Vul de aanmeldstrook via deze pagina in en vertel ons wat uw wens is.

Ouderen4daagse 2017 gaat door als de financiering is gelukt.