Project Description

Wat is uw lang gekoesterde wens?
Heeft u nog altijd die ene lang gekoesterde wens? Is er iets wat u altijd al eens heeft willen doen maar waar u nog nooit aan toegekomen bent? Nog één keer die vriend of vriendin van vroeger bezoeken? Terug naar de plek waar u bent geboren en opgegroeid? Heeft u nog nooit in een vliegtuig gezeten en wilt u dat eens proberen? Of wat dacht u van een parachutesprong? Misschien verlangt u wel gewoon naar een leuk uitstapje?

Voor wie?
Heeft u steeds minder contacten in uw omgeving en wordt uw netwerk steeds kleiner? Bent u vaker alleen dan u zou willen? Heeft u het geld niet om een leuk uitstapje te maken? Bent u niet meer zo mobiel of kent u niemand die met u mee kan of u kan helpen? Dan is deze actie voor u bedoeld. Kortom: u heeft er nu wél de mogelijkheden voor om uw lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. De Ouderen4daagse is bedoeld voor senioren vanaf 70 jaar en nog zelfstandig woonachtig. Dit is dé kans! Stichting Actief Samenleven gaat u hierbij helpen.

U vertelt ons over uw hartenwens en wij gaan proberen om deze in vervulling te laten gaan. In samenwerking met SWW Hoogeveen en een aantal thuiszorgorganisaties horen wij graag wat uw wens is. Stichting Actief Samenleven heeft passie voor de medemens en maakt graag uw wens mogelijk.

Wanneer?
Tijdens de Ouderen4daagse 2018 op 5, 6 en 7 oktober zullen, voor zo ver mogelijk alle wensen in vervulling gaan. De vijfde Ouderen4daagse zal op maandagmiddag 8 oktober worden afgesloten met een gezellige middag, voor u als deelnemer en voor de vrijwilligers die hebben geholpen om alle wensen mogelijk te maken.