Project Description

Wie jarig is trakteert.

Op 14 februari 2017, Valentijnsdag viert Stichting Actief Samenleven het 4 jarig bestaan. Reden voor een feestje.

Actief Samenleven zoekt dé vrijwilliger van het jaar 2017.

Het cement van de samenleving. De motor waarop vele verenigingen draaien. Stille krachten die wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Vandaar dat Stichting Actief Samenleven de verkiezing Vrijwilliger van het Jaar houdt.

Uit alle genomineerden worden er 50 vrijwilligers uitgenodigd om op Valentijnsdag te genieten van een heerlijk Valentijnsdiner bij Restaurant Heinrigs, aan de Markt in Hoogeveen, samen met een geliefde, een bekende of iemand die hen dierbaar is. Ken jij iemand die altijd klaar staat voor een ander, nomineer deze dan snel via het aanmeldingsformulier. Dat kan tot uiterlijk 1 februari 2017

Na de sluiting van deze termijn gaat een jury zich buigen over alle nominaties en hieruit worden er 50 genomineerden gekozen. De jury bestaat uit voorzitter Leo Molendijk, oud agent en actief binnen het Rode Kruis, afdeling Hoogeveen, Henriëtte Meppeling, journalist bij de Hoogeveensche Courant en Marc Debij van Debij Burgers Specialistische Reiniging in Hoogeveen. Dit bedrijf maakt het Valentijnsdiner 2017 mogelijk.

In week 6 ontvangen alle 50 genodigden persoonlijk bericht.

Tijdens het Valentijnsdiner wordt de Vrijwilliger van het Jaar 2017 bekend gemaakt. Die wacht een mooie prijs.