Project Description

Wie jarig is trakteert!

Op Valentijnsdag, 14 februari 2018 viert Stichting Actief Samenleven het 5 jarige bestaan. Een mooie reden voor een feestje.

Actief Samenleven is op zoek naar dé Vrijwilliger van het jaar 2018.

Het cement van de samenleving. Zo worden vrijwilligers ook wel genoemd. De motor waarop veel verenigingen, clubs, buurthuizen, diaconieën maar ook ziekenhuizen en verzorgingscentra draaien. Stille krachten die wel eens een keer in het zonnetje mogen worden gezet. Dat is de reden dat Stichting Actief Samenleven voor het tweede jaar de verkiezing Vrijwilliger van Jaar organiseert. Speciaal voor al die vrijwilligers die actief zijn binnen de Gemeente Hoogeveen.

U kunt ons hierbij helpen door een vrijwilliger bij ons te nomineren. Vertel ons waarom jij vind dat iemand een welverdiende nominatie verdient. Graag ontvangen we zoveel mogelijk leuke nominaties.

Uit alle ingezonden nominaties worden er 50 vrijwilligers gekozen en deze worden uitgenodigd om dinsdag 13 februari 2018 te genieten van een heerlijk Valentijnsdiner bij Restaurant Heinrigs, aan de Markt in Hoogeveen, samen met een geliefde, een bekende of iemand die hem of haar dierbaar is. Ken jij iemand die altijd klaar staat voor een ander, nomineer deze dan snel via het aanmeldingsformulier. Dat kan uiterlijk tot 1 februari 2018.

Na de sluiting van deze termijn gaat een onafhankelijke jury zich buigen over alle binnengekomen nominaties en uit alle nominaties worden 50 genomineerden gekozen. De jury bestaat uit Leo Molendijk, oud politieagent en jarenlang actief geweest binnen het Rode Kruis, afdeling Hoogeveen, Adry Molendijk, de echtgenote van Leo Molendijk, ook jarenlang als vrijwilliger actief geweest bij het Rode Kruis, afdeling Hoogeveen en Henriëtte Meppelink, journaliste bij de Hoogeveensche Courant. Henriëtte Meppelink gaat ook iedere week in een artikel aandacht besteden aan een genomineerde vrijwilliger.

Het vrijwilligersdiner wordt net als vorig jaar mogelijk gemaakt door Marc Debij.

In week 5 krijgen alle 50 uitgekozen genomineerden een persoonlijke uitnodiging om samen met partner, geliefde, of iemand die hem of haar dierbaar is, te genieten van het Valentijnsdiner 2018.

Tijdens het Valentijnsdiner 2018 wordt dé Vrijwilliger van het Jaar 2018 bekend gemaakt. Deze ontvangt een tweetal prachtige prijzen.