Project Description

Mooie donatie voor Stichting Actief Samenleven

Het zal ergens in Januari 2019 zijn geweest dat de telefoon op het kantoor van Stichting Actief Samenleven overging. Aan de andere kant van de lijn stelde iemand zich voor als Raymond de Witte, mede-eigenaar van Pro-Vision Audio, Video en Licht uit Hoogeveen.

Strekking van het telefoongesprek was dat Pro-Vision in december geen relatiegeschenken meer gaf aan de zakelijke relatie van het bedrijf maar dat de tegenwaarde van de relatiegeschenken wordt gedoneerd aan één of meerdere lokale initiatieven.

Deze keer waren Stichting Leergeld Hoogeveen en Stichting Actief Samenleven uitverkoren om een donatie in ontvangst te mogen nemen.

Op 7 maart 2019 was het zover. Stichting Leergeld Hoogeveen, vertegenwoordigd door Akke Hoekstra en Cor Velting, die namens Stichting Actief Samenleven aanwezig was op het kantoor van Pro-Vision om symbolisch het bedrag van € 500.- in ontvangst te mogen nemen, nadat beide organisaties een korte presentatie over de werkzaamheden hadden gegeven.

Ook besloot Raymond de Witte van Pro-Vision dezelfde ochtend ook lid te worden van de Club van 120, het zakelijk netwerk van Stichting Actief Samenleven. Kortom, een mooie ochtend!