Project Description

14 december 2014 was het weer zover. Voor het tweede jaar organiseerde Stichting Actief Samenleven het jaarlijkse bioscoopevenement. Bioscoopbezoek 2014 is een leuk evenement die speciaal voor gezinnen wordt georganiseerd die cliënt zijn bij de Voedselbank Hoogeveen en de Kledingbank Hoogeveen.

In samenwerking met de JT Bioscoop Hoogeveen werden er twee mooie familiefilms aangeboden waaruit kon worden gekozen en via speciale uitnodigingen die zijn verspreid bij de Voedselbank en de Kledingbank in Hoogeveen hadden zich maar liefst 94 gezinnen opgegeven voor dit leuke familie-uitstapje. Veelal gezinnen die zich een bezoek aan een bioscoop niet kunnen veroorloven. Dit jaar konden de gezinnen kiezen uit de films Bobby en de Geestenjagers en Gambitt.

In de pauze van de film bood de JT Bioscoop Hoogeveen alle bezoekers een consumptie en Recreatiepark van Harte uit Echten trakteerde alle bezoekers een heerlijke koek.

Na afloop van de film kregen alle gezinnen een goed gevulde boodschappenshopper mee naar huis met allerlei lekkere boodschappen, zoals een kerststol, pakje roomboter, banketstaaf, lekkere koeken, een pot met hyacinten, teveel om op te noemen.

Al met al weer een heel erg geslaagd evenement waar ruim 440 volwassenen en kinderen van hebben kunnen genieten. Ook stond Stichting Actief Samenleven in de spotlights. In het kader van de actie van de Voedselbanken en de Rotary Hoogeveen was er een rechtstreekse TV uitzending van RTV Drenthe. In deze uitzending hebben we iets kunnen vertellen over Stichting Actief Samenleven en ons Bioscoopevenement 2015, speciaal georganiseerd voor de cliënten van de Voedselbank en Kledingbank Hoogeveen. Weer een zeer geslaagd evenement waar we veel mensen een groot plezier mee hebben gedaan.